Foto:

By:Larm-recap: Langrenn på mobilen, bonger og gratis popcorn

– Hvor gammel er du?

– 27. Nei, 26! Vil du se legitimasjon?

– Nei, det går bra, stig på.

MÅNEDENS UTGAVE: ... Og grunnen til artikkelforfatterens bonger.
MÅNEDENS UTGAVE: … Og grunnen til artikkelforfatterens bonger.

Det er ikke veldig lett å forstå hvorfor dørvakten på Uhørt valgte å slippe inn en idiot som ikke en gang klarer å huske hvor gammel han er, klokka 21 en fredagskveld. Men det gjorde han altså, og det var bra for meg, siden det var jeg som var denne idioten, og siden jeg hadde lyst til å se Farida spille. Men så ombestemte jeg meg etter et par sanger (ikke fordi det ikke var bra, altså, det var veldig bra, men det er jo alltid masse greier som er veldig bra), og stakk på lanseringsfest til avisen du nå leser nettversjonen av. Først og fremst for én ting: ølbonger. Det som er greit med bonger, er nemlig at man slipper det der styret med øl på app. Det var gøy én dag, men det får være grenser.

ETTER Å HA brukt opp bongene mine gikk jeg på konsert med PC Musics Danny L Harle. Og der står jeg da, og hører på euforisk trance, når jeg plutselig kaster et blikk til siden, og får øye på ei jente som står og kikker på mobilen sin, som hun holder i landskapsmodus, og ser på et eller annet. Jeg rekker å tenke «jeg lurer på hva hun ser på», før jeg SER hva hun ser på: Langrenn. Der står hun, og ser på langrenn på TV på mobilen sin, på en trancekonsert på by:Larm. Hun her kom sikkert rett fra VM i skiskyting i Holmenkollen. og er du nordmann lar du ikke by:Larm en fredag kveld stoppe deg fra å se andre nordmenn konkurrere mot omtrent bare andre nordmenn i en vintersport ingen andre i verden bryr seg om. Jeg vet ikke hvordan det gikk i langrennet heller, men det var nok en nordmann som vant.

En annen ting som er bra med by:Larm: Gratis popcorn! Det eneste du må tåle for å spise bokstavelig talt så mye gratis popcorn du vil ha, er å gå rundt med en pappboks som reklamerer for Bedriftsøkonomisk institutt (ja, det er det BI står for), som ikke er så kult, men hva gjør man ikke for gratis popcorn? Man må også tåle kø da, du må ikke tro du er den eneste som vil ha gratis popcorn.

bylarm2 (1 of 1)-4EN TING SOM derimot ikke er bra med by:Larm, er at de noen ganger putter for små artister på for store scener. For eksempel svenske Cherrie, som spilte på Sentrum Scene. Både scenen og salen ble bare for stort. Men Cherrie var flink likevel, og spilte en låt hvor Stormzy (!) er med! Den gleder jeg meg til å høre igjen. I kveld, lørdag, spiller hun forresten på Gamla, det bør passe mye bedre.

Til slutt bør det nevnes at jeg så Madi Banja igjen, for andre dag på rad, fordi bra er Madi Banja. Det var like bra, og helt likt som sist, bare at Arif kom opp på scenen og var hype man på en låt. Det likte vi i publikum. Som Arif sa da han vant spellemannsprisen tidligere i år: Skullerud, Hasle, we got one.

X