Vibbefanger
ÅRETS LIVE: Vibbefanger. Foto: Øystein Grutle Haara

Vinnerene av NATT&DAGs Bergenprisen 2015!

NATT&DAGs Bergenprisen gikk av stabelen på Østre på lørdag, med Ruben Nesse, Cavego og Atella som DJ-er, Jan Tore Kristoffersen som konferansier og en fyr i salen som ikke-innleid heckler og showmann. Her er vinnerene av Bergenprisen 2015! Årets utested: VASKERIET! Da ryktene spredde seg om at det skulle åpnes bar i renseriet i Magnus Barfots gate, var det neppe noen som kunne se for seg monsteret av et prosjekt det kom til å bli. Vaskeriet er usannsynlig stort, men også uforventet hyggelig, og et sted som holder seg borte fra nisjene, og dermed favner bredt. Det er friskt og relativt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X