Vibbefanger
ÅRETS LIVE: Vibbefanger. Foto: Øystein Grutle Haara

Vinnerene av NATT&DAGs Bergenprisen 2015!

NATT&DAGs Bergenprisen gikk av stabelen på Østre på lørdag, med Ruben Nesse, Cavego og Atella som DJ-er, Jan Tore Kristoffersen som konferansier og en fyr i salen som ikke-innleid heckler og showmann. Her er vinnerene av Bergenprisen 2015! Årets utested: VASKERIET! Da ryktene spredde seg om at det skulle åpnes bar i renseriet i Magnus Barfots gate, var det neppe noen som kunne se for seg monsteret av et prosjekt det kom til å bli. Vaskeriet er usannsynlig stort, men også uforventet hyggelig, og et sted som holder seg borte fra nisjene, og dermed favner bredt. Det er friskt og relativt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.