Tellef Raabe

Videopremiere: Tellef Raabe er forelska i Bergen

Hvis Ian Curtis og Scott Walker hadde fått et kjærlighetsbarn (hadde verden først og fremst stått overfor mange medisinske mirakler!) ville det trolig ha vært Tellef Raabe som kom krabbende ut av...hehe, neida, her stopper heldigvis denne potensielt oppkastfremkallende anal(!)ogien. Uansett: Den Ålesundsfødte bergenseren har sluppet en knallbra singel og tilhørende musikkvideo om det omstridte temaet forelskelse. Musikkvideoen følger et ungt, forelsket par slentre rundt i Bergen. Snøengler lages. Sperringer forseres. Hagemøblement blir kastet på havet. Lengtende blikk utveksles. Sukk! Den absurde parringsdansen man kaster seg inn i for å få pult er fremstilt så troverdig i musikkvideoen at vi nok en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X