Tellef Raabe

Videopremiere: Tellef Raabe er forelska i Bergen

Hvis Ian Curtis og Scott Walker hadde fått et kjærlighetsbarn (hadde verden først og fremst stått overfor mange medisinske mirakler!) ville det trolig ha vært Tellef Raabe som kom krabbende ut av…hehe, neida, her stopper heldigvis denne potensielt oppkastfremkallende anal(!)ogien.

Uansett: Den Ålesundsfødte bergenseren har sluppet en knallbra singel og tilhørende musikkvideo om det omstridte temaet forelskelse. Musikkvideoen følger et ungt, forelsket par slentre rundt i Bergen. Snøengler lages. Sperringer forseres. Hagemøblement blir kastet på havet. Lengtende blikk utveksles. Sukk! Den absurde parringsdansen man kaster seg inn i for å få pult er fremstilt så troverdig i musikkvideoen at vi nok en gang føler oss sikre på å ikke være abonnenter av kjærlighet.

– Dette er den mest optimistiske låten jeg noensinne har skrevet. Det er deilig å være forelsket. I låta synger jeg blant annet «We can burn without no flames at all». Forelskelsesrusen er mer enn nok, sier Raabe.

 

X