@textsfromyourexistentialist
@textsfromyourexistentialist

Hva er verst – melding fra en eks eller melding fra en eksistensialist?

For noen av oss er kjærlighet og følelser en rett best servert under et kaldt, overbærende og sarkastisk skalkeskjul – eller, vi liker iallfall å gi uttrykk for det til andre som befinner seg i godt etablerte, monogame fengselsforhold. I motsetning til sin screenshot-baserte navnesøster @textsfromyourex, som enkelt og greit samler meldinger fra eks-kjærester, tilbyr @textsfromyourexistentialist både estetisk og filosofisk poesi for oss som «kanskje foretrekker litt mørkere og tankevekkende humor» eller «synes Nietzsche og sånn er lol, men også veldig relatable». A photo posted by Texts From Your Existentialist (@textsfromyourexistentialist) on Jul 6, 2015 at 11:14am PDT A photo […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.