@textsfromyourexistentialist
@textsfromyourexistentialist

Hva er verst – melding fra en eks eller melding fra en eksistensialist?

For noen av oss er kjærlighet og følelser en rett best servert under et kaldt, overbærende og sarkastisk skalkeskjul – eller, vi liker iallfall å gi uttrykk for det til andre som befinner seg i godt etablerte, monogame fengselsforhold. I motsetning til sin screenshot-baserte navnesøster @textsfromyourex, som enkelt og greit samler meldinger fra eks-kjærester, tilbyr @textsfromyourexistentialist både estetisk og filosofisk poesi for oss som «kanskje foretrekker litt mørkere og tankevekkende humor» eller «synes Nietzsche og sånn er lol, men også veldig relatable». A photo posted by Texts From Your Existentialist (@textsfromyourexistentialist) on Jul 6, 2015 at 11:14am PDT A photo […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X