Greg Turkington, foto: Tore Sætre
Greg Turkington på Crap åppå Park - en slags humorfestival, på Parkteatret. FOTO: Tore Sætre

Gregg Turkington: – Jeg liker at komikere tar humor seriøst

GREGG TURKINGTON (48 ÅR) er en forholdsvis vellykket, amerikansk komiker. Han er ikke like kjent som for eksempel Jerry Seinfeld (det har jeg aldri sagt), men han er en betydelig skikkelse i den amerikanske alternative humoren, det må skjønnes, og han har en hengiven og involvert fanskare. Han stod stand-up på Crap åppå Park i Oslo i januar, utkledt som karakteren Neil Hamburger (alter ego kalles det?), som Turkington har gestaltet siden tidlig på 90-tallet og som portretteres i den nye, lovende spillefilmen Entertainment. Personlig synes jeg Turkington er bedre i det idiotiske filmprogrammet On Cinema at the Cinema, hvor han […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.