VIDEO: Norsk eventbyrå lager verdens verste reklamefilm for seg selv – helt uironisk

Vil DU lage en grusom fest? Da er det tydeligvis bare én ting å gjøre: Book The Eventers!

b
a

Merk: Videoen ble tatt ned fra Vimeo kort tid etter at denne saken ble publisert, men er nå  oppe igjen. NATT&DAG har dessuten fått vite at videoen var et bidrag til en konkurranse blant alle eventbyråene på Østlandet i regi av Nordic Choice Hotels, men vi vet dessverre ikke om The Eventers vant.

Møt «Daniel fra Tetriz» og «Kenneth fra Kava».

Sammen er de: The Eventers.

I det som er et oppkomme av dårlige ideer kryssklippes våre to helter inn i stadig åpnere kontorlandskap mens de lirer av seg kommentarer som «bedriften din har ikke tid til å planlegge festen *tar imot klokke og kaster den i gulvet*». Det topper seg muligens når en slags Simen Staalnacke-kloning kommer rappellerende for å tippe sin grønnglitrende hatt til seerne, men da har vi enda ikke kommet til Lady og Landstrykeren-scenen.

Fun fact: Daniel fra Tetriz er tidligere Paradise Hotel-deltager og sønn av tidligere Miss Norge-general Geir Hamnes!

Under er noen GIFs fra den makeløse videoen, men vi anbefaler å se hele greia, da det i tillegg til alle sprelske påfunn er den gjennomgående tonen som er mest oppsiktsvekkende.

Kenneth fra Kava bryr seg ikke om tid:

Daniel fra Tetriz har på seg Moods of Norway-hatt og illustrerer at ALT kan skje når man hyrer The Eventers!

Ingenting sier «løsslupppen stemning» og «god finansiell styring» som penger- og papirkasting!

… Men GIFs klarer ikke på noen måte rettferdiggjøre selve filmen. GOD HELG, allerede nå.

Oppdatert 21. januar: NATT&DAG har nå fått et tilsvar fra Daniel Hamnes (Tetriz) og Kenneth Berg-Paulsen (The Agency), som vi publiserer i sin helhet under.

Det er trivelig å bli omtalt i mediene og spesielt av Natt og Dag, en avis vi begge leser støtt og stadig. Big up til dere fra oss! Når det gjelder saken dere ruller opp er vi noe kritisk til vinklingen, da dette er en video som er laget til en konkurranse om å bli ”Byens Beste Byrå”, hvor vi tross alt kom på fjerde plass. Slo konkurrenter som Gyro, Playroom, Jcp …  Konkurransen var i regi av Nordic Choice Hotels, og denne videoen var en av delene som skulle bli evaluert av en jury. Det skulle være humor med et glimt i øyet fra vår side, samtidig som vi også skulle presentere oss selv. Dere har tatt videoen helt ut av sammenheng og kan derfor ikke representere oss som byrå. Men vi er meget stolte av vårt bidrag til konkurransen og videoen ble nominert som en av de tre beste. Vi takker for oppmerksomheten og mener Natt og Dag burde gjøre noe bedre research til sine saker i fremtiden! Utover det, helt topp stemning.