VIDEO: Norsk eventbyrå lager verdens verste reklamefilm for seg selv – helt uironisk

Merk: Videoen ble tatt ned fra Vimeo kort tid etter at denne saken ble publisert, men er nå  oppe igjen. NATT&DAG har dessuten fått vite at videoen var et bidrag til en konkurranse blant alle eventbyråene på Østlandet i regi av Nordic Choice Hotels, men vi vet dessverre ikke om The Eventers vant. Møt «Daniel fra Tetriz» og «Kenneth fra Kava». Sammen er de: The Eventers. I det som er et oppkomme av dårlige ideer kryssklippes våre to helter inn i stadig åpnere kontorlandskap mens de lirer av seg kommentarer som «bedriften din har ikke tid til å planlegge festen *tar […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X