INSTATIRSDAG: @stockpraten gir stemme til stemmeløse illustrasjonsbilder

I et 2016 preget av desillusjon og synkende oljepriser må vi se til stockbildene for å beholde troen på at vår verden igjen kan bli slik den en gang var - en verden hvor alle er lykkelige, alle minoriteter representeres i styremøter og alle mennesker har penger nok til til en dress med under middels passform. Til nå har ikke disse vannmerkede menneskene hatt en stemme i offentligheten, men nå, takket være Stockpraten, kan vi omsider få innsikt i hva som skjuler seg bak deres lune smil. Se @stockpraten på Instagram. Se også NATT&DAG på Instagram&DAG på Instagram, er du snill. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X