Ta grep, kvinne! Onaner mer!

Vi har endelig fått fingrene i noe vi helhjertet støtter, nemlig Refinery 29s utfordring til alle kvinner om å onanere 30 dager i strekk. Frustrerte over at «sex-positive» artikler som oppfordrer kvinner til å onanere ofte glemmer å instruere kvinner om hvordan man best gjør det, har nettsiden satt sammen en meny av forskjellige måter man kan stimulere klitoris på («Opp-og-ned med to fingre», «side-til-side», «sirkelbevegelser») – og en kalender hvor du kan krysse av for hver gang du har tatt ansvar for egen lykke. Og hva er vel bedre enn å gå inn i 2016 med å polere perlen hver eneste dag?

(Saken fortsetter under bildet)

Kalender

Ifølge harde fakta får nemlig rundt 75 prosent av alle kvinner kun orgasme ved at man stimulerer klitoris under samleie. Kvinnekroppens mest erogene sone måler fra rot til tupp rundt 17 cm, likevel er det overraskende få menn som evner å lokalisere den. En uhøytidelig undersøkelse foretatt i redaksjonen avdekket at bare en liten prosentandel hadde kunnskap om den kvinnelige kroppens topografi. Heldigvis har Refinery 29 laget en herlig oversiktelig plansje man enkelt kan printe ut og henge opp på kjøleskapet, slik at man kan memorisere det kvinnelige underlivets anatomi hver eneste dag.

(Saken fortsetter under bildet)

Anna Sudit
Bevegelige bilder og fullstendige instruksjoner for hvordan du kan ta grep finnes her!

Konkurranse: Vi gir bort den lesverdige boken Beat Your Way to the Top: Masturbation as a technique for business success til den som evner å gulpe opp en kvinnelig ekvivalent til «å runke». Den eneste forutsetningen er at det må være ett ord.

Legg igjen en veloverveid kommentar i kommentarfeltet!

Synes du det er kjedelig å onanere? Da kan du heller bruke tiden din på å stemme frem en vinner i Årets Beste-kåringen vår!

Sexleketøy og onani går hånd-i-hånd, og er du stinn av gryn kan du gå til anskaffelse av disse avanserte dildoene. 

X