Dette var Trondheims beste spisesteder i 2015

Restaurant Mathall Ahh, mathall! Endelig kan også Trondheims middelklasse veie sesongens friskeste grønnsaker megetsigende i et miljø med likesinnede, tenker du kanskje, din kontrære bølle. Tenk igjen! Vel, de kan jo det, men Trondheims mathall har på sin korte levetid klart å bli mer enn bare et ynglested for øko-turister i egen by: Den har blitt en framifrå restaurant og møtested. Legg fordommene hjemme og ta med deg en venn eller bitter fiende du ønsker å begrave stridsøksen med (eller på), for selv om Restaurant Mathall har fått endel pepper (pun!) tidligere, har de hevet nivået og fortjener en nominasjon til Årets […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.