Aftenpostens teknologikonferanse: Råd fra aldrende SoMe-eksperter

Aftenposten elsker å henge med i tiden, og hva er vel mer i tiden enn teknologi og fremtid? Fremtiden er til og med FØR tiden! På programmet stod alt fra Innovasjon Norge-sjef Anita Krohn Traaseth (som dagen før presterte å si at unge i dag ikke ønsker egen leilighet og fast jobb) til Apple-grunnlegger Steve Wozniak. De voksne syntes det var kjempegøy, og tvitret og koste seg med hashtagger som #digital og #tech. Bra! NATT&DAG var ikke på arrangementet, men fulgte ivrig med via både SoMe og TradMe. Under følger noen høydepunkter. Standarden ble satt tidlig, under foredraget til kanadieren Don Tapscott, media […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.