Foto: Christian Belgaux

Smil & Gift møter Warsan Ismail

Les hvorfor Warsan Ismail er nominert her! [6] Gratulerer med nominasjonen til Årets Stemme! [1] Juryens begrunnelse lyder: «Fordi hun kjemper for Norge og for de undertrykte. Hun tør stå opp mot det som truer vårt demokrati, noe ingen andre i dette landet tør gjøre.» – Hehe. Gjør jeg det? Det var litt sånn … pompøs beskrivelse av meg, men ok, greit! [1] NEIDA! Det var Hege Storhaugs nominasjonstekst til Årets Navn i VG. – Haha! Å. [6] Hva synes du om Hege Storhaug egentlig? – Må jeg svare på det? Nei, jeg liker henne ikke. Jeg figurerte på nettsiden hennes […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X