André Bratten til Osloprisen (kjøp rabatterte billetter!)

André Bratten (DJ-set!) er første artistslipp til NATT&DAGs årlige prisutdeling på Rockefeller! Han skal ikke sluke flammer eller lede en paneldebatt, men vi er glade for at Bratten – som nylig har gitt ut sitt første album «Gode», spilt på alt fra Øyafestivalen til Trænafestivalen og tatt oss «inn i norsk elektronikas nye gullalder» – skal gjøre et DJ-set på Osloprisen. I tre år på rad har NATT&DAG fylt Rockefeller til randen med over 1500 gjester, og i år kan du kjøpe billett til selve prisutdelingen, som tidligere kun har vært for inviterte gjester. Etterpå er det selvfølgelig igjen duket for Årets Beste Fest, og hvis du kun vil ha […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X