André Bratten til Osloprisen (kjøp rabatterte billetter!)

Slipp det du har i henda, her er første artistslipp til Osloprisen!

b
a

André Bratten (DJ-set!) er første artistslipp til NATT&DAGs årlige prisutdeling på Rockefeller!

Han skal ikke sluke flammer eller lede en paneldebatt, men vi er glade for at Bratten – som nylig har gitt ut sitt første album «Gode», spilt på alt fra Øyafestivalen til Trænafestivalen og tatt oss «inn i norsk elektronikas nye gullalder» – skal gjøre et DJ-set på Osloprisen.

I tre år på rad har NATT&DAG fylt Rockefeller til randen med over 1500 gjester, og i år kan du kjøpe billett til selve prisutdelingen, som tidligere kun har vært for inviterte gjester. Etterpå er det selvfølgelig igjen duket for Årets Beste Fest, og hvis du kun vil ha billett til den, kan du selvfølgelig få lov til det.

Topp 5 dansemoves til André BrattenAndre Bratten er ute med nytt album! Her er topp 5 folk på Trænafestivalen som er ute på André Bratten.

Posted by NATT&DAG MUSIKK on 17. november 2015

Hvem var årets viktigste stemme? Hvem var årets verste? Hvem har laget det beste av musikk, film, TV, bok, kunst, scenekunst, opplevelser, uteliv og mat? Og hvem har jobbet utrettelig for en bedre by? Stem her!

Ses! Ta med deg en venn, bekjent eller erkefiende!