André Bratten til Osloprisen (kjøp rabatterte billetter!)

André Bratten (DJ-set!) er første artistslipp til NATT&DAGs årlige prisutdeling på Rockefeller! Han skal ikke sluke flammer eller lede en paneldebatt, men vi er glade for at Bratten – som nylig har gitt ut sitt første album «Gode», spilt på alt fra Øyafestivalen til Trænafestivalen og tatt oss «inn i norsk elektronikas nye gullalder» – skal gjøre et DJ-set på Osloprisen. I tre år på rad har NATT&DAG fylt Rockefeller til randen med over 1500 gjester, og i år kan du kjøpe billett til selve prisutdelingen, som tidligere kun har vært for inviterte gjester. Etterpå er det selvfølgelig igjen duket for Årets Beste Fest, og hvis du kun vil ha […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.