Nytt, norsk musikkmagasin: – Fysiske formater er ikke reaksjonære i det hele tatt

Platebutikken Tiger i Oslo, som også huser plateselskapet Fysisk Format, har gitt ut sine «Bransjevelter»-samleplater siden 2009. Nå lanseres magasinet med samme navn. «Selv om vi er stolte over samleplatene vi har gitt ut med ujevne mellomrom, så føler vi at det har mangla noe. En presentasjon av noe slag. Skrevne ord for å sette musikken i kontekst. 10. februar slipper vi derfor første utgave av magasinet BRANSJEVELTER. Røffly 100 sider, med en samleskive-CD inkludert. Bladet skal komme tre ganger årlig og målet er å dekke et så bredt spekter som mulig av den norske undergrunnen – anno akkurat nå», […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X