NATT&DAGs matanmeldere Ketsjup & Sennep besøker Tommis Burger Joint – små islandske burgere

KETSJUP & SENNEP kom stormende inn på den nye, islandske burgerbaren Tommis Burger Joint i Skippergata i Oslo. De hadde akkurat forsøkt å bestille bowlingtime på Torggata Bowling, men det gikk ikke, så nå stod de teknisk sett i kø både på Torggata Bowling OG på Tommis Burger. Telefonen fra bowlinghallens ansatte kunne komme når som helst. Det øyeblikket en bane var ledig, måtte de være klare. Det var lenge siden de har følt seg så levende. KETSJUP I KURVEN – Burgere og bowling henger sammen i mine øyne. Birras og biljard, burgere og bowling. Sånn har det alltid vært, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.