Foto:

Kebaben tvinges ut av sentrum: – Vi mister kunder, må si opp ansatte og kaste mat

Oppdatert 15 mars 2017:  Ifølge Aftenposten foreslår nå Byrådet i Oslo at alle serveringssteder som ikke serverer alkohol, skal kunne holde døgnåpent. Endringen i det som kalles åpningstidsforskriften vil bli sendt ut på høring om noen uker, og skal gjennom behandling i bystyret. Der er det etter alt å dømme flertall for forslaget, skriver Aftenposten. ANSATTE PÅ PARTHENON gjeter sine kebabspisende gjester ut av det romslige lokalet midt i Torggata. Klokken er 03.25 natt til lørdag. Shawarmaer og falafler må fullføres ute i duskregnet. De fleste som befinner seg i Torggata denne Halloween-kvelden har imidlertid så vidt begynt å tenke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.