Foto:

Kebaben tvinges ut av sentrum: – Vi mister kunder, må si opp ansatte og kaste mat

Oppdatert 15 mars 2017:  Ifølge Aftenposten foreslår nå Byrådet i Oslo at alle serveringssteder som ikke serverer alkohol, skal kunne holde døgnåpent. Endringen i det som kalles åpningstidsforskriften vil bli sendt ut på høring om noen uker, og skal gjennom behandling i bystyret. Der er det etter alt å dømme flertall for forslaget, skriver Aftenposten. ANSATTE PÅ PARTHENON gjeter sine kebabspisende gjester ut av det romslige lokalet midt i Torggata. Klokken er 03.25 natt til lørdag. Shawarmaer og falafler må fullføres ute i duskregnet. De fleste som befinner seg i Torggata denne Halloween-kvelden har imidlertid så vidt begynt å tenke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X