Osloprisen
Foto: Lisa Bjorheim

Få billige billetter til Osloprisen – årets beste fest!

NATT&DAGs årlige prisutdeling går av stabelen for 24. gang! I tre år på rad har NATT&DAG fylt Rockefeller til randen med over 1500 gjester, og i år kan du kjøpe billett til selve prisutdelingen, som tidligere kun har vært for inviterte gjester. Etterpå er det selvfølgelig igjen duket for Årets Beste Fest, og hvis du kun vil ha billett til den, kan du selvfølgelig få lov til det. Se FB-event her! Artister og DJs som opptrer er inntil videre strengt hemmelig, men blir sluppet snart. Hvem var årets viktigste stemme? Hvem var årets verste? Hvem har laget det beste av musikk, film, TV, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.