Smil & Gift møter Tommy Steine

Dette møtet med Tommy Steine ble først publisert i mars 2009. [6] Er det så enkelt? – Hmmm? [6] Som du skal ha det til i den gyselige OneCall-reklamen? – Ja, det er det … [1] Hvis det hadde vært så enkelt hadde de vel ikke trengt å reklamere? [6] Hvor mye håva du inn på den bedritne reklamen for det bedritne telefonselskapet, egentlig? – Det kan jeg ikke si. [1] Sikkert mer enn en mill. Det er en ond verden. – Neeei … eller … over en periode, så topper jeg nok det. [1] Hvordan i all verden kan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X