Eskil Vogt: – Joachim Trier er en kjekk posterboy

FØR ESKIL VOGT regidebuterte med Blind i fjor var han best kjent – blant de som hadde merket seg navnet hans – som Joachim Triers skrivepartner på manusene til Reprise (2009) og Oslo, 31. august (2011). Nå er begge profilerte regissører, men samarbeidet fortsetter: Vogt er medforfatter på Triers Louder Than Bombs, som hadde kinopremiere 2. oktober. Da filmen hadde norgespremiere under filmfestivalen i Haugesund i august, slo vi av en prat med Vogt. Les også: Joachim Trier: – De ville at jeg skulle putte ‘Reprise-krydderet’ på det. Både ditt og Joachims «avtrykk» kommer til syne i Louder Than Bombs. Stilmessig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X