Årets mest aktuelle Halloween-kostymer!

Spis gresskar, det er Halloween igjen! Vi foreslår årets mest AKTUELLE kostymer.

b
a

Halloween? Igjen!? Heftig! Vi elsker fest, kostymer, USA, norsk offentlighet og årlige begivenheter. Derfor har vi laget en liste med forslag til kostymer for deg som ønsker å vise at du har fulgt med. I tillegg har vi kommet opp med forslag til hva du skal svare når ignorante, ikke-oppdaterte idioter spør hva du har på deg.

1. Sexy Daniel Butenschøn

Daniel

Hva jeg har kledd meg ut som? En penn som er gått tom for blekk.

2. Slutty stille majoritet i Groruddalen

sexyStilleMajoritet

Hva jeg har kledd meg ut som? Bhmhgghamhmahahm *tar av tapen fra munnen* Jeg har kledd meg ut som en som er bekymret. En som er redd for det som skjer, men enda reddere for hva som skal skje dersom jeg taler. Jeg har kledd meg ut som begynnelsen på slutten for vestlig sivilisasjon. Jeg har kledd meg ut som en som tier.

 

3. Crazy Løven Cecil

Loven

Hva jeg har kledd meg ut som? Jeg har kledd meg ut som en tannleges offer. Men jeg er ikke det første. Og definitivt ikke det siste.

4. Remarkably slutty netthetser

sexy_netthetser

Hva jeg har kledd meg ut som? Jeg har kledd meg ut som den offentlige samtalens dementor. Den som taler så Marie Simonsen tier. Gutterommets ridder. Dagfinn Nordbøs verste mareritt.

5. Silly Slutty HEAD of Justice Department

anundsen

Hva jeg har kledd meg ut som? Jeg har ikke kledd meg ut. Dette er ikke et kostyme. Dette er en uniform.

Happy Halloween! Her er fjorårets aktuelle Halloween-kostymer – hvis du liker å være litt bakpå.