5 filmer du MÅ se under årets Film Fra Sør

Film Fra Sør er som alltid en jungel av film som, på grunn av sitt abnorme utvalg, har potensiale til å generere en epidemi av nervøse sammenbrudd blant de filminteresserte kvinner og menn som måtte befinne seg i hovedstaden i perioden 8.-18. oktober. Hvordan velge riktig? Vi har sett en liten andel av filmene som bys frem, nok til å kunne stille opp noen stalltips:   Monday (Sabu, 2000) Glem Hangover-filmene (vær så snill!), HER er den ultimate fylleangst&blackout-klassikeren – som vises i det vittig titulerte sideprogrammet Film Fra Før. Ellers så streite Takagi våkner på et hotellrom uten minner […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X