@tuftebarten møter Bjarte Arneson: – Norsk litteratur er stadig alvorets arena

Jeg sitter og venter på Bjarte Arneson. Arneson var med på å skrive Bård Tufte Johansens standupshow Mann (44), han har skrevet manus for en lang rekke TV­programmer (denne høsten for Brille og Side om Side) og han driver twitterkontoen @kongendin sammen med Odd­ Magnus Williamson. I høst kom hans andre bok, den interaktive romanen Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten der man underveis i lesingen må ta ulike valg på hovedpersonens vegne og dermed avgjøre hvilken retning handlingen tar. Jeg skal møte ham på Deli de Luca, siden Åpent bakeri var stengt. Luca server meg kaffe i et pappkrus mens han plystrer en sørgmodig melodi. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.