Intervju med den alkoholfrie ølen Stig

Dette intervjuet er støttet av Helsedirektoratet, og ble først publisert i NATT&DAGs studentguide, ute nå. Stig står allerede på bordet da jeg ankommer puben. Han er sommerbrun, tykkfallen og kledd i to etiketter. Det er søndagen etter Øyafestivalen, og jeg har så vidt satt meg ned før han utbryter: – Shit, Sundfør var bra ass! Var du der, eller? Eh, ja. Det var dritbra! – Hva annet så du, a? Så Oral Bee og Vaular, ikke så mye mer egentlig. – Hadde bare dagspass i går for å se Sundfør og Beglomeg, jeg. Fire dager med kimchi-vaffler til tusen spenn og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X