BI lanserer sinnssvak, firkantet forelesningsball

I anledning Handelshøyskolen BIs 10-årsjubileum i lokalene på Nydalen har skolen innført et nytt kastesystem. Mens reklamebyråer og PR-firmaer har kastet rund ball i flere tiår, har BI sett seg nødt til å tenke utenfor boksen. Eller på boksens form.

Foreleser Nina var den heldige utvalgte som fikk lov til å lansere forelesningsballen for første gang EVER, og som du ser i filmsnutten nedenfor vakte den stor iver.

Like uforståelig som hvilket fag Nina faktisk foreleser i her, er hvorvidt denne forelesningsballen er resultatet av en kreativ prosess som har gått for langt eller om BI faktisk har noen på lønningslisten sin med humor. Helt seriøst, er dette kødd?

CatchboxNina har bytta ut ballen…

Posted by Handelshøyskolen BI on 14. september 2015

 

Uansett elsker vi dette, terningball 6.

 

X