BI lanserer sinnssvak, firkantet forelesningsball

I anledning Handelshøyskolen BIs 10-årsjubileum i lokalene på Nydalen har skolen innført et nytt kastesystem. Mens reklamebyråer og PR-firmaer har kastet rund ball i flere tiår, har BI sett seg nødt til å tenke utenfor boksen. Eller på boksens form. Foreleser Nina var den heldige utvalgte som fikk lov til å lansere forelesningsballen for første gang EVER, og som du ser i filmsnutten nedenfor vakte den stor iver. Like uforståelig som hvilket fag Nina faktisk foreleser i her, er hvorvidt denne forelesningsballen er resultatet av en kreativ prosess som har gått for langt eller om BI faktisk har noen på lønningslisten sin med humor. Helt seriøst, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.