Anbefalinger: Det beste på årets Ultimafestival

Ultimafestivalen starter i dag. Bra! Kanskje du har tenkt deg en tur for å sjekke hva som skjer frem mot 19. september, men så er problemet at du hverken er en fet og informert person eller en prematur kulturtante. Null stress! Vi er en blanding av begge. Her er (noe) av det du burde sjekke ut: DOUBLE VISION / AMNESIA SCANNER  11. september, Parkteatret Double Vision er kanskje Ultimafestivalens største audiovisuelle rosin i pølsa, med et så megalomant lasershow i Rimowa-kofferten til å gi selv de mest besette av oss bakoversveis. Bak Double Vision finner man den tyske komponisten og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X