Video: NATT&DAG møter Martin Ødegaard

Vi dekket Real Madrids kamp mot Vålerenga på søndag, og i NATT&DAGs (trolig) første fotballreportasje fikk vi ikke bare Martin Ødegaard​ til å ta bilde av oss eller Kjetil Rekdal​ til å signere en paperback av Erlend Loe​s «Doppler», men vi fikk også svaret på det alle lurer på: Synes Martin noen ganger det er litt dumt å spille på Real Madrid, for da får han ikke sett kampene på TV selv?

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X