Foto: Christian Belgaux

Smil & Gift møter Ulrik Imtiaz Rolfsen

[1] Franke, du skylder meg penger. – De kommer. [1] Du har kødda med feil person. – Vi får se hvem som har flest tilhengere. Vi får ta en ordentlig fight. [1] Om de 2500 kronene for jobben som statist i Haram? – Det er bare fordi du ikke har gitt oss ordentlig informasjon. Det mangler et siffer i personnummeret ditt. Du skal få penga. Du kan få dem nå. [1] Vi kommer ikke til å troppe opp på døra di, sånn som PST gjorde. [6] Hvor langt hadde filmen om Profetens Ummah kommet hvis ikke materialet ditt hadde blitt konfiskert? – Vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X