Oslo World Music Festival lager folkefest på transittmottak

Som en oppstart til Oslo World Music Festival, som går av stabelen 27. oktober 1. november, vil artister og kunstnere innta Torshov Transittmottak for å jazze opp stemninga et par hakk. Mottaket ligger midt i Oslo, og det er meningen at endagsfestivalen Vårt Nabolag skal bidra til mer åpenhet rundt hva som for mange er en lukket bakgård i Oslo. Vårt Nabolag ble holdt første gang i 2014, med artister som Samsaya, Degos and the Silky Johnsons, og Baba Soul & the professors of funk. I år er Arshad Maimouni, Sidiki Camara,  OMVR og Elvira Nikolaisen booket til Torshov Transittmottak. — Når jeg tenker på et […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.