Oslo World Music Festival lager folkefest på transittmottak

Som en oppstart til Oslo World Music Festival, som går av stabelen 27. oktober 1. november, vil artister og kunstnere innta Torshov Transittmottak for å jazze opp stemninga et par hakk. Mottaket ligger midt i Oslo, og det er meningen at endagsfestivalen Vårt Nabolag skal bidra til mer åpenhet rundt hva som for mange er en lukket bakgård i Oslo. Vårt Nabolag ble holdt første gang i 2014, med artister som Samsaya, Degos and the Silky Johnsons, og Baba Soul & the professors of funk. I år er Arshad Maimouni, Sidiki Camara,  OMVR og Elvira Nikolaisen booket til Torshov Transittmottak. — Når jeg tenker på et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X