En guide til typer du kan møte på musikkfestival i 2015

Det er blitt en tradisjon at riksavisene skriver saker om hvilke «typer» du kan møte på musikkfestival, og i fjor skrev Aftenposten en guide med blant annet «hipsteren», «veteranen» og «partyfolket» – altså typer man like så godt kunne forvente å møte på Sildeposteifestivalen i Lørvsund på 50-tallet. Mye har skjedd siden da. Mye har skjedd på ett år. Festivaldeltagerne har blitt flere, og typene er mer typete enn noensinne. Som en reaksjon mot den sneversynte skylappjournalistikken fra voksenmedia, har vi derfor forsøkt å kartlegge noen av typene man kan slumpe til å møte på en musikkfestival i Norge, dette […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X