«Dryads»: Euforiske musikkseanser og overbevisende dialog

Hvem husker ikke de dølle sommerferietimene under oppveksten, hvor absolutt ingenting skjedde? Du er for ung til å forlate huset uten å si hvor du skal, og for gammel til å bli med på lørdagstur med familien. Naturligvis blir alt bedre når nabohuset okkuperes av en gruppe kjederøykende ung-rockere, som ledes av en profetisk musikk-skikkelse; en enfant terrible-utgave av Hannah Montana, som igler seg langs gulvet i Jim Morrison-positur; Henriette (Iben Akerlie) er vokalist i bandet Dryads, inspirert av et faktisk Kristiansand-band som forstyrret nabolagsroen en gang på 80-tallet. Anneli Aune spiller 15 år gamle Hilde, den streite naboen som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.