Foto: Iselin Tara Rathke

Bildeserie: NATT&DAGs Øyanatt på Jaeger – onsdag

I går startet NATT&DAGs Øyanatt-glede sammen med Jaeger (og PÅ Jaeger), og her er en liten samling bilder vi tok i løpet av kvelden. Merk: I dag er det Retro med Derrick Carter (Chigaco/US), Simon Opitz, DJ Nuhhh & Karima. For å parafrasere Dr. Thomas Stockmann i Ibsens En folkefiende: Å lø!  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X