Michel Houllebecq
Michel Houllebecq

Anmeldelse: Michel Houellebecq – Underkastelse

Underkastelse Michel Houellebecq 264 sider Hadde du håpet at Michel Houllebecq skulle tre frem som en Eurabias George Orwell og én gang for alle påpeke farene ved muslimsk demografisk krigføring, blir du skuffet. Hadde du gledet deg til at han endelig skulle avsløre seg som det rasistiske, islamofobe, kvinnefiendtlige rasshølet han er, blir du også skuffet. Du blir ikke skuffet dersom du har ventet på nok en apatisk, men tidvis kåt Houellebecq-hovedperson, og nok et par morsomme, kulturkritiske rants. Hovedpersonen denne gangen, François, en ganske flink akademiker i førtiårene med null interesse for politikk, finner ikke ly for meningsløsheten i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.