Leon Bridges

Leon Bridges: – Å skrubbe oppvask lærte meg å jobbe hardt

Det er en lavmælt og velkledd mann NATT&DAG møter under Stavern-festivalen. Bridges har gjort stor suksess utenfor hjemstaten Texas med plata «Coming Home». Med et umiskjennelig retrosoulpreg har Bridges virkelig dratt nytte av internetts evne til å løfte frem ukjente artister på rekordtid. – Jeg trodde egentlig aldri at folk ville hekte seg på låta («Coming Home») på den måten de gjorde, men da vi slapp den på Soundcloud så vi låta eksplodere raskt. Det var noe helt spesielt. Var det et spesifikt tidspunkt hvor du tenkte at låta virkelig hadde slått an? – Saksofonspilleren min Jeff og meg var på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X