Komiker drapstruet av Atle Antonsen

Atle Antonsen sendte drapstrusler til TV2-Zebra-komiker.

b
a

En norsk komiker kjent for å være gift med en kvinne som er gift med en norsk komiker publiserte i går et innlegg på sin blogg, med bilder av en SMS-samtale der han får gjennomgå av Atle Antonsen. Antonsen skal ha sett seg lei av komiker-bloggerens metoder for å komme seg opp og frem i humor-Norge.

Den drapstruede komikeren, ukjent fra «Splitter Pine» på TV2 Zebra, er for tiden å se i en Finn.no-reklame der han skal sette opp en hylle med sin bloggende kone og ikke-enda-bloggende sønn (1).

Atle2

Komikeren selv har valgt å sladde avsenderens navn, men hinter tydelig til at det er Antonsen som står bak.

sitat

Antonsen har sketsjer der han irriterer seg over ting, i tillegg til å ha et radioprogram på P4 som heter «Misjonen». I TV-serien«DAG» spiller Antonsen samlivsterapaut.

Dette er heller ikke første gangen han irriterer seg over andre komikere. I 2012 kalte han Tommy Steine en «jævlig døv fyr» og «faktisk en bedre humorist enn han er som menneske» i et intervju med Smil og Gift i den anonyme gratisavisa NATT&DAG. 

Her er reklamen som skal ha vært dråpen som fikk begeret til å renne over denne gangen:

gubben

Den bloggende komikeren forsto raskt at oppmerksomhet fra Atle Antonsen var en klikkvinner, og publiserte samtalen på sin blogg.

Burue

Atle Antonsen er i gang med innspillingen av fjerde og siste sesong av den prisbelønnede serien «DAG». Serien er enormt populær, og har fått strålende kritikk. I mars ble serien kåret til 2000-tallets beste TV-serie av P3-publikummet. «DAG» kan sees på Netflix.

(Det er ikke bare komikerfruers ektemenn som irriterer Antonsen. Vi benytter muligheten til å få et gjensyn med en av hans klassikere.)