HVEM: Under oppstyret rundt Atle Antonsen valgte noen medier (kun NATT&DAG) å anonymisere den minst kjente av de involverte.

Komiker drapstruet av Atle Antonsen

En norsk komiker kjent for å være gift med en kvinne som er gift med en norsk komiker publiserte i går et innlegg på sin blogg, med bilder av en SMS-samtale der han får gjennomgå av Atle Antonsen. Antonsen skal ha sett seg lei av komiker-bloggerens metoder for å komme seg opp og frem i humor-Norge. Den drapstruede komikeren, ukjent fra «Splitter Pine» på TV2 Zebra, er for tiden å se i en Finn.no-reklame der han skal sette opp en hylle med sin bloggende kone og ikke-enda-bloggende sønn (1). Komikeren selv har valgt å sladde avsenderens navn, men hinter tydelig til at […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.