HVEM: Under oppstyret rundt Atle Antonsen valgte noen medier (kun NATT&DAG) å anonymisere den minst kjente av de involverte.

Komiker drapstruet av Atle Antonsen

En norsk komiker kjent for å være gift med en kvinne som er gift med en norsk komiker publiserte i går et innlegg på sin blogg, med bilder av en SMS-samtale der han får gjennomgå av Atle Antonsen. Antonsen skal ha sett seg lei av komiker-bloggerens metoder for å komme seg opp og frem i humor-Norge. Den drapstruede komikeren, ukjent fra «Splitter Pine» på TV2 Zebra, er for tiden å se i en Finn.no-reklame der han skal sette opp en hylle med sin bloggende kone og ikke-enda-bloggende sønn (1). Komikeren selv har valgt å sladde avsenderens navn, men hinter tydelig til at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X