Ten Walls droppet av tre festivaler etter homohets

Den litauiske artisten Ten Walls er blitt sparket ut av line-upen til festivalene Sónar, PITCH og Creamfields etter å ha brukt Facebook-statusfeltet sitt til å bedrive litt god gammeldags homohets. «Walking With Elephants»-stjernen har trampet elefantfoten i salaten. I posten, som nå er fjernet, skrev den maks historieløse Ten Walls, aka Marijus Adomaitis, et kortfattet epos om lite betimelig intoleranse: ‘I remember producing music for one Lithuanian musician, who tried to wash my brain that I don’t need to be so conservative and intolerant about them. ‘When I asked him “what would you do if you realized that your 16-year-old son’s browny […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X