Ten Walls droppet av tre festivaler etter homohets

Den litauiske artisten Ten Walls er blitt sparket ut av line-upen til festivalene Sónar, PITCH og Creamfields etter å ha brukt Facebook-statusfeltet sitt til å bedrive litt god gammeldags homohets. «Walking With Elephants»-stjernen har trampet elefantfoten i salaten. I posten, som nå er fjernet, skrev den maks historieløse Ten Walls, aka Marijus Adomaitis, et kortfattet epos om lite betimelig intoleranse:

‘I remember producing music for one Lithuanian musician, who tried to wash my brain that I don’t need to be so conservative and intolerant about them.

‘When I asked him “what would you do if you realized that your 16-year-old son’s browny (anus) is ripped by his boyfriend?” Well he was silent.’

Vel, den perplekse mannen som synes premissene for analsex var litt leit å finne ut av er ikke den eneste som er stille, for poetisk rettferdighet har tatt kvelertak på Ten Walls nå døve sommer: tre festivaler har allerede gitt ham fyken, Fort Romeau har avlyst oppvarmingskonserten og internett koker over av kollektiv boikott. Ten Walls har beklaget, men det er det nok ingen som bryr seg nevneverdig om.

Nei, takke oss til Toojis livsbejaende postulat, og til låtene som resonnerer for all tid.

X