Slik vinner du festivalpass og reporterjobb under NATT&DAGs festivalturné!

Tradmediene elsker en god «slik»-tittel, og nå elsker vi det også. Så informativt og samtidig lokkende! Greia er at vi gjerne vil informere om (og lokke rundt!) at NATT&DAG i samarbeid med Coca-Cola skal lage festival-TV fra åtte av sommerens musikkfestivaler, og at vi gjerne vil ha med deg. Vi skal gi bort en del festivalbilletter, og vi skal også gi bort muligheten til å skinne på internett-TV – den nye TV-en – sammen med oss.  Vi prøvde oss frem på Findings Festival i Oslo, blant annet med en reportasje av Hans Hagen, vinneren av Insta-konkurransen (se vinnervideoen nederst i artikkelen). Nå skal vi til Bergenfest i Bergen 11. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.