Slik vinner du festivalpass og reporterjobb under NATT&DAGs festivalturné!

Tradmediene elsker en god «slik»-tittel, og nå elsker vi det også. Så informativt og samtidig lokkende! Greia er at vi gjerne vil informere om (og lokke rundt!) at NATT&DAG i samarbeid med Coca-Cola skal lage festival-TV fra åtte av sommerens musikkfestivaler, og at vi gjerne vil ha med deg. Vi skal gi bort en del festivalbilletter, og vi skal også gi bort muligheten til å skinne på internett-TV – den nye TV-en – sammen med oss.  Vi prøvde oss frem på Findings Festival i Oslo, blant annet med en reportasje av Hans Hagen, vinneren av Insta-konkurransen (se vinnervideoen nederst i artikkelen). Nå skal vi til Bergenfest i Bergen 11. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X