Foto: Kristopher Hernholm

Mars må koloniseres, men hvilke nordmenn skal vi sende?

Denne teksten ble først publisert i NATT&DAGs Det Store Utland-nummer i juni/juli.  DA JEG BLE SPURT om å skrive om «utlandet» til denne utgaven visste jeg med en gang hva jeg skulle skrive om: Koloniseringen av Mars! «Den Røde Planeten» har ikke bare det minst oppfinnsomme kallenavnet i hele melkeveien, den ser også ut til å bli den første planeten mennesket koloniserer. Hva slags samfunn ønsker vi oss egentlig på Mars? Det er på tide å ta debatten. I løpet av mitt korte liv har jeg lært to ting: Det beste våpenet mot hatere er SUKSESS, og at Norge, spesielt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X