Se opp! Tinder-date kan være skjult kamera

Martine (27) er nok en grunn til at du bør holde deg langt unna Aker brygge.

b
a

– Jeg tror grunnen til at jeg ikke skjønte at det var skjult kamera, var at det var så jævlig bakpå, sier en 25 år gammel anonym Tinderbruker til NATT&DAG.

Det var profilen til en 27 år gamle Martine som fikk ham til å møte opp på Aker brygge klokka 12 fredag formiddag. Selv om han ikke syntes verken tid eller sted virket optimalt, bestemte han seg for å gi daten en sjanse.

– Hun oppførte seg helt rabiat. Spurte om jeg pleide å være utro, og beskyldte meg for å se på rumpa til servitrisen. Jeg stakk etter et kvarter, og da kom det et kamerateam bort og unnskyldte seg veldig. Det viste seg at det var skjult kamera for TV2.

Redaktør Bård Espen Hansen i TV2.no ønsker ikke å bekrefte hvorvidt kanalen holder på med slikt prosjekt.

– Vi har til enhver tid flere TV-produksjoner gående. Å gå nærmere i detalj om innholdet av upublisert materiale kan vi dessverre ikke gjøre, sier han til NATT&DAG.

Den anonyme 25-åringen, som nektet å skrive under på at TV2 kunne bruke klippene av ham, synes det verste med opplevelsen er at tilliten hans til Tinder nå er svekket.

– Jeg synes det er trist at man ikke kan ha noe gøy i fred uten at en gjeng Westerdals-alumnis skal komme og ødelegge.

Det er altså uvisst om TV2 kommer til å kjøre serie med helsprø og elleville Tinderdates gone wild. Selv om også NRK i løpet av det siste halvåret har har fått kritikk for nivået på humoren , mener den anonyme 25-åringen at statskanalen indirekte kommer bedre ut av det.

– Dette er et sterkt argument for en statlig finansiert ikke-kommersiell kanal.