Se opp! Tinder-date kan være skjult kamera

– Jeg tror grunnen til at jeg ikke skjønte at det var skjult kamera, var at det var så jævlig bakpå, sier en 25 år gammel anonym Tinderbruker til NATT&DAG. Det var profilen til en 27 år gamle Martine som fikk ham til å møte opp på Aker brygge klokka 12 fredag formiddag. Selv om han ikke syntes verken tid eller sted virket optimalt, bestemte han seg for å gi daten en sjanse. – Hun oppførte seg helt rabiat. Spurte om jeg pleide å være utro, og beskyldte meg for å se på rumpa til servitrisen. Jeg stakk etter et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X