Spilleliste: Låter som er drøyere enn årets omdiskuterte russelåter

Vi har laget en spilleliste med låter hvis tekstlinjer er hakket verre enn årets omdiskuterte russelåter.

b
a

Årets russelåter har måttet tåle mye kritikk for å bruke jævlige ukvemsord, synge om sex og for å omtale kvinner som horer. Det har ikke gått upåaktet hen. Kronikker er blitt skrevet! Relevante meninger har forvitret! Nei, det var vel bedre før når russen sang om eksamensforberedelser og pollenallergi, si.

HVA FAEN HAR SKJEDD MED SAMFUNNET NÅ SOM UNGDOM ER OPPTATT AV SEX OG PULING?

Kjenner du den karakteristiske lukten? Det er lukten av moralpanikk og overformynderi som brer seg utover landet. Offermentalitet er en habitt som er på moten om dagen!

Og mens voksenmedia lager full huskestue over russelåter, tjener TIX – den mest eksponerte russelåtsnekkeren – seg rik på plump musikk. Han hevder han tjener mellom 20 – 60 laken (ubrukte selvsagt, den fyren kan umulig få pult) på hver låt, og i år har han laget 20. Det er potensielt 1, 2 millioner kroner. Tenk det! På sanger om fitte og cum!

Men dere. Ukvemsord har vært gangbar mynt i litteratur og musikk siden Adam og Eva spradet rundt i Adam og Evas drakt, og selv om det kanskje ikke er til å tro, inneholdt for eksempel Asbjørnsen og Moes eventyr ord som «kukk», «fitte», «mus», «kuse», «pill» og så videre, før en humørløs person (som trolig ikke fikk pult) redigerte bort the juicy stuff.

Så i takt med at innenforringtre-media krenker up the volume, har vi laget en spilleliste med låter som er mye, mye verre.

TUNGTVANN – UBUDNE GJESTA*

En rohypnol i drinken hennes og ho bli bedøva / Berøva jomfrudomma, de førsvinn som dugg førr sola / Riv av kjola, selvsikker som om æ va på kola / Den eneste karen som får fitte på potta / Barbert eller med dottta / æ gir de mer enn de har godt av.

*Tungtvann har valgt å fjerne rohypnol-delen når de fremfører denne låten. 

ANAL CUNT – YOU WERE TOO UGLY TO RAPE, SO I JUST BEAT THE SHIT OUT OF YOU

I drank another case of whiskey / And you looked like Roseanne Barr / Rape / Rape / Rape / Rape / You were too ugly to rape, so I beat you up / When I looked at you, I had to throw up.

DJ DEEON – 3 FINE HOEZ

Three fine hoes / Takin’ of my clothes / The lickin’ my dick and suckin’ my nuts / I got my dick up in them guts.

DEVIN THE DUDE – SHE WANTS THAT MONEY

She had no problem bitch had a pussy hole of a horse / I opened it up, I stuck my dick in, she caught her wind and said «huh aaah» / Looked at me and says «D, do you love me not?» / I said, «Biiiiitch, what are you smoking, your pussy ain’t no better than the rest» and kept stroking / She started crying, but I still kept her legs open / Steady wishing and hopin’ that she could be Mrs. Copeland / Bitch, you’re crazier than you look, go wipe that cum out your nose.

SKOLEKORPS – DET FEMTE ELEMENTET

Eg dride i om puppene dine er fucking amputerte/ tåle et hål så lenge pikken e erigerte/ eg tenker på fitta fucking 24/7/ ska faen pule deg med fucking knyttneven.

Yo eg har pult med ei fra Barnas hus som heite Christiane/ liker godt å driva med trusler og sjikane/ eg flørter litt med deg og inviterer deg til lunsj/ men det ender alltid opp med motherfucking donkey punch

KINKY FRIEDMAN – GET YOUR BISCUITS IN THE OVEN AND YOUR BUNS IN THE BED

You uppity women I don’t understand / Why you gotta go and try to act like a man / But before you make your weekly visit to the shrink / You’d better occupy the kitchen, liberate the sink.

Get your biscuits in the oven and your buns in the bed / That’s what I to my baby said / Women’s liberation is a-going to your head / Get your biscuits in the oven and your buns in the bed.