Foto:

Vinn 2 festivalpass til årets Roskilde festival!

Har du lyst til å dra til Roskilde i år? Sjekk ut NATT&DAG-appen for å vinne 2 festivalpass. Ta med deg en venn eller uvenn! Nord-Europas største festival går på enda et år, denne gangen med artister som Kendrick Lamar, Jamie XX, Ryan Adams, Nicki Minaj, Die Antwoord, Einstürzende Neubauten, Foxygen og Father John Misty, Paul McCartney, Muse, Florence + The Machine, Disclosure og Pharrell Williams, Broen, Fay Wildhagen osv osv. Listen er altfor lang, men nå er i hvert fall spilleplanen til årets festival lagt ut! Kræsjer noe? Hvordan ser fredagen ut? Blir tidligkonserten med en av semi-favorittene dine lagt så […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.