Foto:

Vil du bli N&D-TV-stjerne? Festivalturnéen vår starter NÅ

I sommer skal NATT&DAG på festivalturné i samarbeid med Coca-Cola, men vi kan ikke gjøre det alene. Derfor vil vi gjerne ha med deg, din røver. I tillegg til å ha dekket norske musikkfestivaler i 26 år, har NATT&DAGs papiravis i mange år vært fin til festivalbruk. Den har vært alt fra morsomme hatter, fluesmekker, sitteunderlag, godt (og dårlig!) lesestoff i de såkalte «slaga» mellom konsertene, asjett, (veldig) dårlig frisbee, isolasjon i morkne teltvegger og som en forlengning av armen din når du midt i en folkemengde forsøker å oppnå kontakt med den såkalte «gjengen». 26 års erfaring gjør oss sikre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X