Foto:

Smil & Gift møter Marta Breen

[6] Dere åpner boken F-ordet. 155 grunner til å være feminist med en grov faktafeil for å forklare hva feminisme er og hvorfor den trengs. Hvilke andre fakta har dere gitt faen i å sjekke? –  Det var selvsagt veldig dumt at denne feilen (påstanden om at kvinner eier bare én prosent av verdens eiendom, red.anm.) – eller skal vi si myten – kom med. Og det skal endres når vi nå trykker et nytt opplag. Men ellers er jo det meste av faktastoffet hentet fra FNs rapporter og fra norsk likestillingsforskning, så jeg regner med at tallene deres er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X