«Cop Blocking»: Verdens verste subkultur?

«Cop Blocking» er et fenomen i USA der hvit middelklasseungdom som hater å jobbe filmer at de plager politi. Når det blir for skummelt å plage politiet, plager de parkeringsvakter og bestemødre som jobber for skolebarns sikkerhet. Ingen offentlige ansatte skal få være i fred. De begrunner adferden sin med at de elsker frihet. Personer som tilhører bevegelsen anser enhver interaksjon med det offentlige som et overgrep på deres frihet. Fenomenet oppsummeres best i denne dokumentaren laget av Derrick Freeman (tilhengere av bevegelsen tar Freeman som etternavn). Filmen heter «Derrick J’s Victimless Crimespree», en sannhet med modifikasjoner, ettersom enhver seer […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.