Yoda: – Ny Star Wars-trailer endelig her er, bananas greit å gå

Rykende fersk Star Wars-trailer. RYKENDE!

b
a

STAR WARS-TRAILER! Ta frem de gamle figurene dine, ring han kompisen du hadde på barneskolen som også delte den nærmeste altoppslukende interessen for fenomenet, universet, og det generelt fan-tastiske med Star Wars:  Nå er den ny traileren her.

Eventuelt hold det for det selv, for mellom oss: Det er ganske nørd å være så interessert i en filmgreie du vokste opp med/fikk introdusert av et eldre familemedlem/ramlet inn i som søkende ungdom de siste fire tiår.

Hvis du ikke vil glede deg i ensomhet, og han kompisen som hadde Chewie-maske ikke tar telefonen fordi han er opptatt med å komme seg videre i livet: Ring gjerne noen andre. Moren din, kanskje. Fortell henne hvor glad du er i henne, samtidig som du stryker over near-mint utgaven av Yoda-figuren du kjøpte den gangen du var litt yngre. Stryk den figuren. Akkurat i dag er det greit. Stryk den så mye du vil.