Yoda: – Ny Star Wars-trailer endelig her er, bananas greit å gå

STAR WARS-TRAILER! Ta frem de gamle figurene dine, ring han kompisen du hadde på barneskolen som også delte den nærmeste altoppslukende interessen for fenomenet, universet, og det generelt fan-tastiske med Star Wars:  Nå er den ny traileren her. Eventuelt hold det for det selv, for mellom oss: Det er ganske nørd å være så interessert i en filmgreie du vokste opp med/fikk introdusert av et eldre familemedlem/ramlet inn i som søkende ungdom de siste fire tiår. Hvis du ikke vil glede deg i ensomhet, og han kompisen som hadde Chewie-maske ikke tar telefonen fordi han er opptatt med å komme seg videre i livet: […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.