Tor Bach: – Det er forskjell på et åpent sinn og høl i huet

Denne teksten ble først publisert i NATT&DAGs konspirasjonsnummer, mars 2015. Fly faller ned fra himmelen, avistegnere og synagoger blir angrepet og vaksiner er laget av kyllingfostre og gir barna våre autisme. Hver dag blir vi matet en rekke mer eller mindre sannsynlige historier om hvordan verden henger sammen og hvem som styrer den. Men blir vi fortalt hva som egentlig foregår, eller en rekke intrikate løgner skapt med et eneste formål – å lure deg og meg? NATT&DAG spurte en rekke eksperter og offentlige personer om hvorvidt vi EGENTLIG blir fortalt sannheten.​ Tor Bach Ansvarlig redaktør hos Vepsen.no, som driver gravende […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.