Foto:

Smil & Gift møter Dag Sørås

[6] Vi tenkte vi skulle starte enkelt. UT MED DET: Hva hendte deg på veien hit? – Minimalt. Jeg unngikk øyekontakt med mine medpassasjerer på t-banen, det var vel det mest spennende. Det er lite potensiale for spenning på den veien jeg har fra huset mitt til t-banestasjonen, såfremt det ikke skjer noe jævla ekstraordinært på banen så er det en kjedelig tur. Jeg gjorde ingenting. Stirra ut i lufta. [1] Vi har hørt at du søker på deg selv på internett hver eneste dag, så vi ga faen. Du vet jo hva som skjer. Hva er siste nytt om […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X