Radio Fenriz: – Metal-scena har aldri hatt mer å rutte med enn nå

I påsken annonserte Fenriz via facebook-siden Band of the Week – der han ukentlig trekker frem et band han mener fortjener det – at han hadde laget en radiosending, Radio Fenriz, fordi «the credible national radio show here in Norway was taken down». Vi tok en prat med Fenriz selv for å finne ut mer. Hvilket nedlagt radioprogram er det du sikter til? – Limbo på P13, for fæen. Der spilte jeg mye kred, men WTF, det ble tatt av plakaten. Kredibelt å få internasjonal metal servert av Pyro. liksom… Hva er tanken bak Radio Fenriz? – Det blir litt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X