Ny utgave av NATT&DAG – konspirasjon spesial

NATT&DAGs konspirasjonsutgave er lansert! Sjekk ditt lokale hjørne/utested/café/bra sted for et eksemplar.

b
a

Hu hei! Nå er det den tiden av måneden igjen: NATT&DAG slipper nytt nummer, denne gangen med konspirasjon som tema. I Oslo er lanseringsfesten på Hvaskjer på fredag, i Trondheim blir det lanseringsfest med Juri Gagarin (!) på Diskoteket. Her er noe av det du kan lese i utgaven, som er ute fra fredag:

ET FORSVAR FOR KONSPIRASJONER Umiddelbart kan vissheten om at vi styres av Den Internasjonale Jødedommen og reptilene i Illuminati være ubehagelig og overveldende, men kanskje det ikke er så dumt likevel?

REPORTASJE Staten forgifter oss med hemmelige
ingredienser, og vi har bare godt av en runde meslinger. Bli med til Nesodden kommune, vaksinasjonsmotstandens høyborg.​

ENQUETE Vi spurte en rekke eksperter og offentlige personer om hvorvidt vi EGENTLIG blir fortalt sannheten.​

48 TIMER I ZION De røyker ganja fra tiårsalderen, tror homofile kan få fly til å 
styrte og lever i landet som er gitt dem som en personlig gave 
av Gud og Messias selv. Vi besøkte rastaenes hellige land i Etiopia​.

REPTILTAKSLØS En Illuminati-øgle, bosatt på Oslo Reptilpark, snakker ut.

FRIHETEN TIL Å VELGE SIN EGEN SANNHET «Rampete Robin elsker landet sitt, og han elsker rasen sin. Derfor er han nødt til å gjøre noe grusomt, men nødvending.» og andre utdrag fra barnebøker for konspirasjonsforeldre.

SMIL & GIFT MØTER DAG SØRÅS: Hvorfor gikk Dag Sørås over veien? For å
sparke inn åpne dører på andre siden.

BESTIALITETENS
HISTORIER ​I 2012 brøt dokumentaren The Act of Killing stillheten om folkemordet i Indonesia ved å la gjerningsmennene fortelle sine historier. I The Look of Silence skifter regissør Joshua Oppenheimer perspektiv. Ofrene – og stillheten som omringer dem –  kommer i fokus.​

DANSKEBEATEN Den nye danske musikkbølgens gallionsfigurer Sivas og Ukendt Kunstner har endelig nådd Norge.​

GIS BORT MOT HENTING I Victoria Durnaks roman Torget behandler Finn.no-avhengige
Elin mennesker og ting som om de er like mye verdt.

DØV VOLD​​ I en film hvor tegnspråk utgjør all dialog, har langtrukne scener med høyspent sex og vold skapt reaksjoner. Men skal vi tro regissøren av Stammen, Myroslav Slaboshpytskiy, er sjokkelementene bare målløse – ikke meningsløse.