Foto: Christian Belgaux

Ny utgave av NATT&DAG – konspirasjon spesial

Hu hei! Nå er det den tiden av måneden igjen: NATT&DAG slipper nytt nummer, denne gangen med konspirasjon som tema. I Oslo er lanseringsfesten på Hvaskjer på fredag, i Trondheim blir det lanseringsfest med Juri Gagarin (!) på Diskoteket. Her er noe av det du kan lese i utgaven, som er ute fra fredag: ET FORSVAR FOR KONSPIRASJONER Umiddelbart kan vissheten om at vi styres av Den Internasjonale Jødedommen og reptilene i Illuminati være ubehagelig og overveldende, men kanskje det ikke er så dumt likevel? REPORTASJE ​Staten forgifter oss med hemmelige
ingredienser, og vi har bare godt av en runde meslinger. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.