Lars Vaular, Thomas Eriksen og Karpe Diem kjøper Musicnodes

Jay-Z har forårsaket store bølger den siste tiden i forbindelse med lanseringen av Tidal, hans nye hjertebarn og hi-fi-strømmetjeneste. Tidal er den internasjonale versjonen av norske WiMP, og ble for to dager siden satt til verden med hjelp fra et stjernelag uten sidestykke. Rihanna, Madonna, Usher, Daft Punk og Kanye West var noen av kjendisene som gjorde forløsningen til en høyst formidabel affære. Likevel har Tidal høstet massiv kritikk i mediene, både internasjonalt og lokalt. Her hjemme har Jay-Zs meningsfrende og musikalske ekvivalent tatt til motmæle: «Har ikke troen på Tidal», skrev Lars Vaular på mikrobloggnettstedet Twitter i går. Ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X