Foto:

Danskebeaten: Den danske musikkbølgens gallionsfigurer Sivas og Ukendt Kunstner har endelig nådd Norge​

– Hva kaller man ratchet bitches på norsk? Wahid Zaferan, manager for danskene i Ukendt Kunstner og S!vas, smiler bredt mens han kjører over Grønland. Utsolgte turnéer i Danmark, dobbeltbookinger, og flystreik i Norwegian har resultert i en biltur til by:Larm for rapperne og deres entourage. Mens jeg leder oss mot Majorstuen spør Hans Philip fra Ukendt Kunstner hva operasangerinnen som lagde en låt med Warren G heter. Sissel Kyrkjebø, svarer jeg. Hans Philip og produsent Jens Ole McCoy ler hjertelig. Jeg er litt usikker på om det er hånlig eller godmodig latter. Noe med den joviale danske tonen deres gjør […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X