Foto:

Danskebeaten: Den danske musikkbølgens gallionsfigurer Sivas og Ukendt Kunstner har endelig nådd Norge​

– Hva kaller man ratchet bitches på norsk? Wahid Zaferan, manager for danskene i Ukendt Kunstner og S!vas, smiler bredt mens han kjører over Grønland. Utsolgte turnéer i Danmark, dobbeltbookinger, og flystreik i Norwegian har resultert i en biltur til by:Larm for rapperne og deres entourage. Mens jeg leder oss mot Majorstuen spør Hans Philip fra Ukendt Kunstner hva operasangerinnen som lagde en låt med Warren G heter. Sissel Kyrkjebø, svarer jeg. Hans Philip og produsent Jens Ole McCoy ler hjertelig. Jeg er litt usikker på om det er hånlig eller godmodig latter. Noe med den joviale danske tonen deres gjør […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.