NATT&DAG anmelder Mardou&Dean FW15

2015 har så langt vært et godt år for det norske klesmerket. Butikken i Sorgenfrigata vokser, og for kort tid siden åpnet butikk nummer to på Aker Brygge. Torsdag kveld lokket Mardou&Dean publikum ned i The Thiefs dystopiske parkeringskjeller for å vise frem sin høstkolleksjon. Lik fjorårets visning, anmeldt her, kunne merket skilte med både tunge sponsorer, tung sprit, og tunge 70-talls-referanser. Men der vårvisningen bar preg av sterke farger, bar hud og romantikk, var høstkolleksjonen hakket mer dunkel. Til mørk og myk house-musikk åpnet modellen Polina Sova visningen i en dekonstruert, plissért skjortekjole – penere kjoler er forholdsvis upløyd mark […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X